Ashes Of Scarlet [If We Could Skip This Part Of Our Life]

Go down

Ashes Of Scarlet [If We Could Skip This Part Of Our Life]

Post  fidozshah on Sun Jul 18, 2010 6:31 am

Kat Sini leh Review Mana-mana Band Je Kan..hehe..
nie aku nak buat review skit..tp bkn review lah..
aku nak bg korang sume dgr band aku punye lagu..
ASHES OF SCARLET

Band Ashes Of Scarlet Ber-Genre experimental/progressive/rock maybe..kitorang campur adukkan lagu kitorang dari influence kitorang..tak kire lah dari band indie/hardcore/mathcore/post-rock..so aku pon tatao nak letak genre ape sbnrnyee...disebabkan band Ashes of Scarlet nie rest terlalu lama...so aku rasa boleh2 ah bg korang sume dgr lagu lama kitorang..dan kitorang akan kuarkan 2nd EP dlm tahun depan..hehehe..



sorry ah aku tak reti nak wat review tentang band-band nie..hahah..mana best layan je..

Download Link : mediafire.com ?cb9b3w4itscd9dm
avatar
fidozshah

Posts : 2
Join date : 2010-07-16
Age : 30

View user profile

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum